Bol pekidžing otvara novi pogon vredan 35 miliona evra

Bez autora
Sep 12 2011

Američka kompanija Bol pekidžing Evropa (Ball Packaging Europe) najvila je danas da će u petak, 16. septembra, otvoriti novu liniju za proizvodnju limenki u fabrici u Beogradu, vrednu 35 miliona evra. Kako je rečeno u toj fabrici, posao će dobiti još 50 radnika, tako da će u pogonima u Batajnici raditi ukupno oko 200 ljudi. Proizvodnja u fabrici će biti udvostručena, a sve limenke koje se budu pravile u novom pogonu biće namenjene izvozu. Bol pekidžing otvorio je fabriku limenki u Beogradu septembra 2005. godine u koju je uložio 50 miliona evra. Najavljeno je da će otvaranju novog pogona prisustvovati predsednik Srbije Boris Tadić.

Bol pekidžing otvara novi pogon vredan 35 miliona evraAmerička kompanija Bol pekidžing Evropa (Ball Packaging Europe) najvila je danas da će u petak, 16. septembra, otvoriti novu liniju za proizvodnju limenki u fabrici u Beogradu, vrednu 35 miliona evra.

Kako je rečeno u toj fabrici, posao će dobiti još 50 radnika, tako da će u pogonima u Batajnici raditi ukupno oko 200 ljudi.

Proizvodnja u fabrici će biti udvostručena, a sve limenke koje se budu pravile u novom pogonu biće namenjene izvozu.

Bol pekidžing otvorio je fabriku limenki u Beogradu septembra 2005. godine u koju je uložio 50 miliona evra.

Najavljeno je da će otvaranju novog pogona prisustvovati predsednik Srbije Boris Tadić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik